Traducator autorizat

INTREBARI FRECVENTE

Ce puteti traduce?

Putem să traducem orice, de la o simplă scrisoare de afaceri, la cărți intregi, buletine informative și reviste ,etichete, ambalaje , pliante etc. Dacă aveți un site web, vă putem oferi o prezență web în mai multe limbi. De asemenea, ocazional, primim și cereri de voice-over și alte sarcini personalizate ,cum ar fi ,dublarea clipurilor video .

Ce limbi puteti sa traduceți?

În prezent, oferim servicii în peste 100 de limbi diferite. Datorita echipei noastre, aflate în continuă creștere ,de traducători și interpreți reusim sa facem fata oricarei provocari.

Scopul nostru este de a traduce din orice limbă în oricare alta sau mai multe simultan.

Traduceti texte specializate?

Vom găsi traducători corespunzători pentru fiecare tip de text, fie că este limbaj de afaceri, juridic sau științific. Clienții noștri reprezinta o gamă largă de întreprinderi (exporturi, domeniul bancar, management), oameni de știință care scriu în reviste de specialitate și chiar instante judecatoresti si departamente de imigrare.

Cum va trimit documentele mele?

Preferabil prin E-mail, deși puteți trimite documentele si prin fax sau poștă. Puteți, de asemenea, să trimiteți alte formate , dupa caz (de exemplu, casete audio, fișiere audio, videoclipuri etc.)

Ce se întâmplă cu documentația odată trimisă?

Documentul va fi transmis, cu instrucțiunile clare ale clientului, unuia dintre traducătorii noștri cu normă întreagă sau traducători independenti (sau mai mulți traducători, dacă este cazul). După terminarea traducerii, acesta va fi verificat de un traducător independent, care va sugera modificări minore înainte de a aproba traducerea pentru trimiterea înapoi la client.

Asigurați calitatea traducerii?

Da, calitatea este asigurată. Recrutam doar cei mai buni traducători, bilingvi și experți în domeniul de interes. Fiecare traducere este verificată independent de un al doilea traducător. Dacă apar neînțelegeri într-o traducere care necesită precizie specială, putem solicita serviciile unui al treilea traducător pentru a rezolva problema. Inexactitățile majore în traducere au un "drapel roșu": orice traducător care este "marcat cu roșu" de două ori este în pericol de a fi eliminat din lista noastră de traducători.

Cat costa o traducere?

Avem o listă de prețuri foarte competitivă. Cu toate acestea, pretul poate varia in functie de cerintele clientului si de particularitatile documentului. Trimiteți-ne o descriere a cerințelor dvs. și vă vom oferi o cotatie in cel mai scurt timp posibil. Este asigurata confidentialitatea?

Da. Înțelegem importanța confidențialității în afaceri și ne străduim să pastram siguranta si confidentialitatea maxima a documentelor. În cazul în care sunt necesare masuri suplimentare de siguranta, de exemplu în traducerile de brevete, suntem pregătiți să semnam un contract de confidentialitate cu clientul nostru.

Care este termenul de livrare?

În general, atunci cand clientul ne solicita o traducere stabilim un termen limita in functie de necesitatile acestuia . Scopul nostru este de a returna documentele cât mai curând posibil. Cu toate acestea, deoarece fiecare traducere este unică , din punct de vedere al stilului și lungimii textului, timpul poate varia foarte mult.. Întotdeauna livrăm traducerile finalizate la timp, după cum s-a convenit în prealabil.

Am nevoie de traducere azi...?

Unele proiecte nu pot aștepta. În acest caz, oferim servicii de traducere expres pentru documente ,cu până la 300 de cuvinte în mai puțin de o oră. Acest serviciu este oferit numai pentru anumite limbi, de aceea va rugam sa va puneti in contact cu noi pentru a primi mai multe informatii..

Cum platesc?

Acceptăm diverse metode de plată, inclusiv cecuri, carduri de credit și PayPal. Metoda de plată poate varia în funcție de țară și de suma care trebuie plătită. În general, metoda de plată va fi convenită în avans.

Ce alte servicii mai oferiți?

Oferim servicii de interpretare integrate și personalizate, de exemplu, videoconferințe pentru întâlniri de afaceri. De asemenea, ne puteți vizita pentru a invata o limbă straina (sau o specializare, cum ar fi engleza de afaceri) la sediul nostru central din frumosul oraș Girona, Spania.