Traduceri management de calitate ISO
Interpretariat , interpretare
Localizare lingvistica , internationalizare , Romania
Corecturi rapide
Traduceri in/din romana in  Girona
Traduceri in/din romana Spania

SERVICII


TRADUCERI

Traducerea a devenit un instrument vital în fiecare sector al afacerilor moderne. Traducerea eficientă necesită cel mai înalt nivel de specializare și profesionalism. In compania noastra fiecare traducere primește atenția personală a unui traducător nativ și este corectată și editată sistematic înainte de a o returna clientului. Toți traducătorii noștri sunt specialiști în domenii ca : știință, industrie, servicii publice , sector financiar etc. Indiferent de nevoia dvs. de traducere, garantăm transmiterea mesajului în mod clar și eficient, transmițând stilul original și sensul în întreaga gamă de limbi sursă și țintă pe care o cere economia globală de astăzi.

INTERPRETARIAT

Comunicarea orală a fost întotdeauna un factor fundamental în toate domeniile vieții noastre. Scopul serviciilor Idiomatic Language Services este ca această comunicare sa fie eficientă și între persoanele care vorbesc limbi diferite. Avem o echipă de interpreți specializați în diverse domenii: juridic, medical, tehnic și comercial, printre altele, pentru a putea furniza cel mai potrivit interpret în fiecare situație.

Serviciile noastre specifice includ:

Interpretariat prin telefon

Interpretariat consecutiv

Interpretariat simultan.

Interpreți pentru întâlniri și călătorii de afaceri.


INTERNATIONALIZARE

Idiomatic va ofera servicii de internationalizare pentru care colaboreaza doar cu vorbitori nativi pentru a asigura o adaptare corecta a produsului la cerintele pietei. Studiile arată că peste 80% dintre oameni preferă să navigheze pe o pagina web in limba lor, de aceea un site și materiale de publicitate specifice țării sau regiunii sunt vitale pentru a incepe cu dreptul afacerea dumneavoastra pe noi piețe.

Localizarea lingvistica sau internationalizarea- procesul de adaptare a conținutului pentru o anumită zonă - include nu numai traducerea, ci și modificarea imaginii și conținutului. Un produs final care a fost conceput pentru fiecare țară, adaptat culturii țintă și modului de gândire, poate fi un factor decisiv atunci când un nou client decide să aibă încredere în produsul dvs.


SUBTITRARI

Subtitrarea este o zonă interesantă de traducere și face parte dintr-un domeniu mai amplu al traducerilor audiovizuale care include dublarea, servicii de voice-over și descriere audio. Idiomatic oferă servicii de subtitrare în peste 100 de limbi diferite pentru o mare varietate de industrii.

CORECTURI

Aveți o singură șansă să faceți o primă impresie bună. Înainte de trimiterea oricărui document, este important să îl corectați pentru a vă asigura că nu conține nici o eroare gramaticală care ar putea afecta mesajul conținutului. Idiomatic oferă servicii complete de editare în aproape orice limbă.

DTP

Atunci când traduceți un PDF, broșură sau orice alt tip de document cu imagini și un aspect setat, sunt necesare servicii de tehnoredactare computerizata(DTP). IDIOMATIC lucreaza cu instrumente de configurare a traducerilor care permit păstrarea apariției formatelor, ceea ce ne permite să economisim timp și bani.

MEMORII

În Idiomatic, fiecare cuvânt de continut nou este tradus de un traducător profesionist nativ cu experiență în domeniul lui. În scopul creșterii timpului de reacție, Idiomatic utilizează instrumente de traducere asistată de calculator (CAT), care ajută la asigurarea celor mai înalte standarde de calitate pentru proiecte ample și continue. Dacă traducerea dvs. necesită un vocabular specific, software-ul nostru ne permite să creăm un glosar exclusiv pentru nevoile dvs., garantând coerența și stilul. Mai mult, costurile sunt reduse în mod semnificativ prin folosirea materialului deja tradus.

ALTE SERVICII

Dacă aveți nevoie de un serviciu de limbă care nu este menționat pe web, nu ezitați să ne contactați.